Magyar Bajnoki, Európa bajnokság autó-motor, Toyota RoadService Kupa autós OB, Stunt OB... A rendezvénnyel kapcsolatos észrevételek, élmények, stb.
Hello!
Lassan a FIA/UEM versenyzők is publikálják a 2010es kalendáriumot, hogy mikor melyik rendezvényen jelennek meg.
Már van egy jópár, ha összegyűlik egy korrekt mennyiség beírom ide
(Persze ha tudtok Ti is (Szervezők) pl FIA versenyzőket akkor ne habozzatok

)
Ha már nightshow, akkor az ilyen lesz
Egyébként azért egy TF dragster ~2* olyan erős mint egy TopMethanol, azt az erőt letenni a pályára nem egyszerű. Látszott augusztusban az EB-n, hogy péntekhez képest vasárnap este már sokkal több gumi volt a pályán, jöttek is jobbnál jobb idők.
Viszont a kevés rendezvény miatt -szerintem- nem fog olyan mennyiségű gumiréteg lerakódni, hogy az elbírjon a TF dragot, vagy legalábbis ne burnoutolja el a közepénél

Így gondolom előtte napokkal a traktorral elkezditek felkenni a gumit, vagy ez hogy fog lezajlani? Volt róla szó az EB-n, hogy a Santa Pod-i csapat már jóval hamarabb eljönnek és előkészítik a pályát..
Európa már most egyik legbiztonságosabb dragstripje Kunmadár, és ha meglesz az a fénylő tükörsima gumis előkészítés, a leggyorsabb is lehet simán!!
Arról konkrét infókat mikor kapunk, hogy a FIA részéről kik jönnek?

2-2 versenyző a kategóriákból?
Nagyon várjuk, TopMethanol Dragsterrel Peter Schofer tutinak vehető gondolom, TF-re ötletem sincs. Urs Erbacher volt a Kings of nitro-ban, ha tényleg arra gondoltatok a Világsztárok alatt, az telitalálat!!! Urs nagy arc az tutti

Bár Ő, Lex Joon, Andy Carten inkább az NHRA-ban gondolkodik, de hátha..
Sziasztok, láttam, hogy 40.000 jegy szét lett osztva középiskolákba.
Az lenne a kérdésem, hogy több, vagy csak abban a megyében? ha több megyében, akkor békéscsabán?

Sziasztok !!!

Érdeklődnék ,hogy a májusi rendezvényen lessz-e a helyszínen sátorozási lehetőség?

Igen lesz sátorozási lehetőség.
Kössz a választ, Attila!Addig is veletek együtt számolok vissza és probálok minnél több embert szervezni,májusban ott leszünk !!!!!!!
Hello!

Valaki megtudná mondani,a futamok alatt milyen számok mennek?
A zúzósokra gondolok:Előadók.
Köszi

Hali!! Azt szeretném megtudni hogy a Box nyitott lesz? Rem igen!! Előrre is köszi!!
Igen, nyitott lesz a depo!

A másik kérdésre a válasz, a hangosító válogatja a számokat általában, de ha van kérésed tudom neki tolmácsolni.